Unt cu sare de mare
Categorii: De Luxe, Unt - Lacto Solomonescu
Etichetă: unt cu sare de mare
Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de capră. Greutate fixă: e250gr
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de capră. Greutate fixă: e250gr
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Unt de masă 65% Unt cu grăsimea de 65% obţinut prin prelucrarea smântânii pasteurizate. Produs disponibil în magazinele proprii sau...
Unt de masă 65% Unt cu grăsimea de 65% obţinut prin prelucrarea smântânii pasteurizate. Produs disponibil în magazinele proprii sau...
Telemea maturată de capră, este un produs obținut din lapte de capră integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Telemea maturată de capră, este un produs obținut din lapte de capră integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Brânză festive cu stafide în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Brânză festive cu stafide în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Telemea maturată de oaie, este un produs obținut din lapte de oaie integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Telemea maturată de oaie, este un produs obținut din lapte de oaie integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Caşcavalul de oaie este obținut din lapte de oaie. Greutate fixă: e250gr, e400gr
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Recenzii
Nu există recenzii până acum.