Bună Carmen,

Felicitări ție și soțului tău pentru muncă depusă în decursul anilor care au trecut, acum au venit și meritele, Bravo. Cine a știut că trecerea anilor o să descopere o negociatoare plină de calități din acea fetiță silitoare ridicată de pe băncile Școlii nr. 12 Botoșani. Felicitările mele, multe reușite în proiectele pe care ți le propui, continuă tot așa și fii mândră că ești Româncă – Une femme plaine de richesse!

Bună ziua, mă numesc Aurel Ștefan, sunt din Otopeni, și împreună cu familia mea doresc da va felicit pentru calitatea produselor dumneavoastră. De curând am cumpărat caș din lapte de vacă, afumat și neafumat și am rămas plăcut impresionați de calitatea și gustul acestor produse.De asemenea consumăm frecvent unt și urdă produse de dumneavoastră.Am recomandat aceste produse tuturor prietenilor și cunoștințelor noastre. Ne bucurăm că mai există în România oameni care fabrică produse românești de calitate.

Felicitări și succes. Nu sunt dintre cei pentru care în primul rând contează prețul ci fac parte din prea restrânsă categorie a celor care vor să cumpere produse românești. Încă e foarte greu să găsești produse bune și 100% românești însă previziunile sunt încurajatoare. Firmă dvs. este unul dintre modelele acestei tendințe. Mai mult, produsele sunt bune. Mă bucur că v-ați ocupat și de rețeaua de distribuție. Îmi doresc să va dezvoltați portofoliul de produse pentru a acoperi toate necesitățile de lactate pe care un consumator final le poate avea și să deveniți astfel contraexemplul evident pentru toți românii care încă nu cred că succesul românesc e posibil.

Va țin pumnii.

Felicitări pentru calitatea produselor.Este prima data cînd cumpăr și am rămas plăcut surprinsă. Va doresc succes în continuare.

Sunt încântată că ați pătruns cu produsele dvs.în București, mai precis la cart. Băneasa.

Sunt bucuroasă că am găsit și chiar îl consum cu plăcere este f. gustos convenabil la preț și este și din ținutul meu natal.

Va doresc succese, și cu mai multe sortimente toate bune

BUNĂ ZIUA, 

SUNT UN CONSUMATOR FIDEL A DOUĂ DIN PRODUSELE DUMNEAVOASTRĂ, PE CARE LE LAUD ORIUNDE AM PRILEJUL: UNT ȘI LAPTE.

FELICITĂRI PENTRU CALITATEA PREZENTĂRII, ȘI GUSTUL ACESTOR DOUĂ PRODUSE ! – RESTUL NU LE-AM CONSUMAT, NEGĂSINDU-LE LA VÂNZARE, SAU NU LE ȘTIU EU.

PRODUSELE SIMILARE COMERCIALIZATE DE ALȚI PRODUCĂTORI, NU SE POT COMPARĂ CU GUSTUL ORIGINAL AL PRODUSELOR DUMNEAVOASTRĂ !

Felicitări, Mitică, ție și echipei pe care o conduci! Mult succes, demonstrează că și moldovenii pot fi oameni de afaceri de mare succes , iar Miron Costin, a devenit o atracție pentru calitate produselor de acolo. Toate stimă,

Bună ziua! Va felicit pentru produsele pe care le comercializati! De curând am încercat untul pe care îl fabricați și pot spune că este cel mai bun unt pe care l-am gustat în ultimii ani! Mă bucur că mai există în țara noastră oameni care pun accent și pe calitatea produselor și nu sunt interesați doar de câștiguri. Felicitări și la cât mai multe produse delicioase la prețuri acceptabile!

Gustul excelent al produselor voastre este apreciat la mine acasă de mai bine de 2 ani: laptele, urdă, untul, cașul și cașcavalul sunt super. Din păcate nici Metro, nici Carrefour nu au de la voi brânză și telemeaua din lapte de vacă. Poate vin din Sibiu până la voi să le gust.

Succes în continuare !

Bună ziua!am cumpărat produsele dumneavoastră de la selgros și am fost foarte mulțumit,sunt foarte bune și gustoase că la bunica acasă, să va dea Dumnezeu sănătate.

La mulți ani fericiți ! Va mulțumim pentru ofertă de produse . Sunt un cumpărător fidel , aveți cel mai bun cașcaval, mozzarella, unt de masă de pe piață românească .

Felicitări și multă putere de muncă va urez în noul an 2015 .

Cumpăr în București de la supermarket de aprox. 8 ani brânză Dornă făcută la Dvs. și sunt foarte mulțumit că nu s-a modificat calitatea cu trecerea anilor. Deasemeni, prețul este bun raportat la calitate. Am mai cumpărat ocazional și unt, deasemeni bun. Am recomandat și la prieteni. Tot înainte !

Felicitări,aveți în unt de căpițate,bravo

Felicitări familiei Solomonescu pentru calitatea produselor! am cumpărat telemea de capră și pentru prima data m-am declarat mulțumită de calitatea unui produs lactat găsit în comerț(Billa);zic asta pentru că în copilărie am crescut la o fermă de 700 de vaci și de nu știu câte oi,până când m-am dus la facultate, deci cunosc bine gustul bunelor produse lactate!nu știu dacă tot la acest magazin pot găsi și alte produse de la dvs. Tare m-aș bucură și cu siguranță voi deveni o mare consumatoare de produse Solomonescu!

Mă bucur că am ocazia să îmi exprim plăcerea de a fi clientul brandului Solomonescu.Avem bucuria de a lucra în cadrul unei fundații unde copiii sunt foarte încântați alături de noi de a consumă produsele voastre. Cașcavalul, urdă de vaci, untul și mai nou laptele. Să fiți binecuvântați în tot ce faceți și Dumnezeu să va ajute mai departe.

Telemeaua de vacă, foarte bună, exact cum o făcea mamaia. Felicitări.

Țineți-o tot așa aveți marfă de calitate pe care o consum cu plăcere.

Am achiziționat mai multe produse din gamă dvs și consider că sunt foarte bune..ultima achiziție a fost o branză proaspătă de vaci de la carrefour felicia Iași.

Mulțumesc că fabricați produse Românești de calitate…

Bună ziua, prin ce rețea de magazine va distribuiți produsele în București? Nu găsim ușor produsele dvs. și ne dorim produse românești de calitate. Mulțumesc.

Aș vrea să va felicit pentru produsele de calitate pe care le faceți. Este adevărat că nu cunosc prea multe dintre produsele dvs., dar am cumpărat la Paște un iepuraș din cașcaval Rucar și nu mai găsisem de mult timp un cașcaval atât de bun! Așa că, am mers la magazin și am mai cumpărat 3 iepurași! Sper s-o țineți tot așa, pentru că tot ce merge bine în tzara asta, la un moment dat, reușim să stricăm!

Să va meargă bine,

De o luna, când din pură întâmplare am cumpărat câș produs de firmă Dvs, colind toate magazinele din București și, când am noroc, găsesc la Kaufland. Am cumpărat și urdă. Sunteți GROZAVI, domnilor! Ce gust, ce calitate ! Bravo, bravo de trei ori BRAVO. Îndurați-va și spuneți-mi la ce magazine mai pot găsi produsele dvs. deoarece Kaufland e destul de depate de mine. Mulțumesc.

Succes deplin și în continuare!

Succes. Eu cumpăr numai produse Solomonescu din Carrefour Botoșani. Sunt foarte foarte bune. Încercați și voi!

Felicitări pentru toate produsele dvs! Le ador! Că de la moldoveancă la moldovean: ” Țări-s buni produsili aiestea”!!!!!!!!!!

Bună ziua,

Mă numesc Ursache Mihai, locuiesc în Ploiești jud. Prahova și vreau să va felicit pentru calitatea tuturor produselor pe care le faceți. Raportul calitate / preț este foarte bun. Produsele “preferate” sunt: untul, urdă, cașul și mai nou … cașul afumat.

Felicitări încă odată și succes mai departe.

Bună seara,

Mi-am propus de mult să va scriu, pentru că am început să cumpăr produsele dvs de ceva timp și sunt extrem de mulțumită de acestea.

Întâi am luat din întâmplare cașcaval, apoi am descoperit urda, untul, telemeaua de capră apoi cașul. Vreau să apreciez calitatea (mai ales că nu s-a diluat în timp-meteahnă veche românească) și trebuie să va spun că cum când ajung în supermarket mă uit să văd ce noi produse mai aveți și el încerc pe toate. Sigur sunt în București să văd că totuși nu ajung toate produsele din sortiment, dar oricum acum eu și familia mea mâncăm exclusiv produsele dvs. Și va fac și publicitate.

Sper să rămâneți în continuare la același nivel de calitate și să va găsesc în cât mai multe magazine. și pentru că nu e corect să va contactez doar când sunt probleme m-am gândit să laudele – pe merit – sigur sunt bine venite.

Cu stimă,

Al dvs. consumator fidel,

Suntem o familie ce va consumă produsele de cîțiva ani buni, v-am descoperit din întîmplare, dar de atunci noi nu consumăm alte cașcavaluri decît Solomonescu. Astăzi am cumpărat cașul afumat…o minunăție.

Va felicit pentru calitatea produselor și oricît v-ar fi de greu, să nu faceți nici un rabat la calitate!

Încă o data, felicitări și țineți-o tot așa!

STIMATE D-LE SOLOMONESCU,

Mă pregaesc de o vreme să VA SCRIU, să VA ADUC MULȚUMIRI pentru produsele DVS.:LAPTE,UNT,CAȘCAVAL..pe toate le-am gustat.

Acum am o ocazie..deosebita…ptca..nu am găsit la CARREFOUR-ORADEA..CAȘUL DVS..AFUMAT..care-mi place mult de tot,dar nici celalat.

SĂ NU FIE DE-AJUNS? sau celelate produse sunt concurate?

REGRET, e și departe magazinul..nu pot merge mereu..și să văd..că pe raft..nu există..ceea ce caut.

DVS. NU AVEȚI NICI O VINA. Eu oricum VA MULȚUMESC.

Am dorit să să VA SEMNALEZ,

Astăzi,mi s-a părut o noutate,nu va cunoșteam, am cumpărat laptele ”solomonescu”: FOARTE BUN!

Felicitări! Mulțumesc !

Stimați manageri,

Stimată familie Solomonescu,

Va mulțumesc. Hrănesc nepoțelul cu laptele produs de dumneavoastră. Fac acest lucru, având un nepoțel pe Luca-Ștefan de 1an și 2 luni, foarte pretențios și sensibil la stomac. Am descoperit laptele Solomonescu de 1/2 de an și este perfect. Asta până acum, pentru că Luca a plecat la părinții lui în Timișoara. Am văzut pe site că este rețea de distribuție și acolo. Da, corect, dar Real nu mai există, deci, poate faceți ceva în privință asta. poate distribuiți laptele Solomonescu și la Lidl, față mea locuind pe Calea Aradului nr.37. Sper să-i dea băiatului tot lapte Solomonescu. Va rog poate citiți mesajul meu și faceți ceva în privință asta. Cred, sunteți foarte ocupați dar totuși sper. Va mulțumesc anticipat. Semnat, o mamaita disperată, din București.

Bună ziua! fiind botoșăneancă consum frecvent produsele de la firmă dvs, și sunt mulțumită de ele, însă la noi în oraș nu am văzut urdă și câș afumat. ați putea să îmi spuneți de la ce mag le pot procură? mulțumesc!

Mulumim pentru produsele de calitate pe care ni le oferiți. Țineți-o tot așa! Sănătate și La Mulți Ani!

CÂȘ afumat din lapte de vacă

Am cumpărat ieri de la magazin Billa din Bistrița,VREAU SĂ VA FELICIT NU AM MAI MÂNCAT UN CÂȘ AȘA DE BUN,FACEȚI UN PRODUS PERFECT,TOT RESPECTUL,VA MULȚUMESC.

Brânză de vaci și smântâna îmi aduc aminte de copilărie, e cea mai bună brânză din comerț pe care am consumato până acum. Îmi aduce aminte de casă. Felicitări.

Cel mai bun unt de pe piață raportat la calitate și preț.

Bună seară,aș dori să știu dacă aveți un magazin propriu de prezentare și desfacere în comună.mi-aș dori că atunci când îmi vizitez părinții să-mi pot reface și stocul de lactate.va mulțumesc,va doresc numai de bine.

Felicitări pentru realizările deosebite, care demonstrează perseverentă, muncă cu dăruire și conștiinciozitate cât și răspundere personală. Îl consider un mare brend pentru zonă Moldovei a Botosaniului și care trebuie menținut numai pe linia de progres și competitivitate.

Bună ziua,

Mă numesc Stolniceanu Lucian și am cumpărat recent din supermarketul Kaufland telemea măturată de oaie produsă de firmă dumneavoastră. Sunt impresionat de calitatea produsului și vreau să va felicit pe dumneavoastră și pe angajații dumneavoastră.

Transmiteți-le va rog mulțumirile și aprecierile mele.

Mă numesc Ștefan,am 17 ani și așa am dat de Solomonescu: eram în Kaufland în căutarea unui cașcaval scump(sunt mare amator de fineturi)și deodată îmi sare în ochi un cașcaval micuț și elegant la 12 lei, cel de oaie(mi-a atras atenția cuvântul “de luxe”),și de atunci sunt fânul cașcavalului dumneavoastră,astăzi am fost în Auchan și am găsit unul de vacă, ceva mai mare și mai ieftin.

Ceea ce vreau să spun este că faceți un cașcaval excelent!!!

Sărbători fericite domnule Solomonescu!!

Ați mai câștigat un client.

Nu mai găsesc produsele dumneavoastră în București nici la Kaufland nici la Auchan, nici la Carrefour. Se întâmplă ceva?

Bună ziua, în nebunia cumpărăturilor am luat cașcaval de oaie produs de dumneavoastră și pot spune că am avut o surpriză de proporții,așa ceva nu am mai mâncat de foarte multă vreme.Cașcaval așa cum trebuie să fie un cașcaval produs de români cu tradiție în domeniu. Bravo. Sărbători frumoase va doresc !

Felicitări pentru calitatea produselor. Mi se pare cel mai bun(natural) lapte de pe piață. Alții cu grăsime 3,5 nu se compară cu al dvs de 1,8 grăsime.Vară se mai întâmplă surprize,dar probabil din cauza transportului. Și cașcavalul este super.Va doresc succes și păstrați calitatea în continuare.

Mai deunăzi am cumpărat untul Dvs.(Solomonescu)prin magazinul Kaufland din Făgăraș. La întrebarea adresată angajaților din magazin de ce nu mai vând produsul nu am primit un răspuns satisfăcător. De ce nu mai putem cumpără acest produs ? În acest magazin am achiziționat și alte produse Solomonescu dar nu și untul, ceea ce înseamnă că nu sunteți excluși din lista furnizorilor. Puteți să mă lămuriți în acest sens?Va mulțumesc anticipat pentru un răspuns și va adresez totodată felicitări pentru calitatea produselor Dvs.

Cu stimă,

Felicitări pentru pastă Dornă!Voi încerca și alte produse.Chiar dacă sunt departe,mă bucur că pot să cumpăr ceva de la botosanenii mei.Până acum luăm produse de Răchiți,dar am zis că trebuie să sprijinim un SRL.Baftă!

Bună ziua

Cumpărăm produsele dvs și dorim să va felicităm pentru calitatea lor și pentru prețurile convenabile.

Mulțumim și continuați cu succes muncă dvs!

Cele mai bune produse lactate. Noi le achiziționam de la Iași din Carrefour.

BUNĂ ZIUA,

  Va trimit acest mesaj prin care doresc să va transmit sincere mulțumiri și complimente pentru calitatea produselor dvs. pe care le-am savurat cu plăcere cu întreagă familie(mă refer la premiul câștigat la concursul organizat de firmă dvs. în ianuarie 2017).

Vom rămâne consumatori fideli și vom recomanda călduros produsele dvs. de calitate !

Cu urări de bine și prosperitate,