Brânză
-
Brânză Dorna
Brânză Dorna, denumită tradiţional româneşte “brânză de burduf “este obţinută dintr-un amestec de caş de oaie, caş de vacă, urdă şi/sau...
Brânză Dorna, denumită tradiţional româneşte “brânză de burduf “este obţinută dintr-un amestec de caş de oaie, caş de vacă, urdă şi/sau...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Brânzică de vaci dietetică
Brânzica de vaci dietetică este o brânză de vaci cu un conținut foarte scăzut de grăsimi. Este un produs lactat...
Brânzica de vaci dietetică este o brânză de vaci cu un conținut foarte scăzut de grăsimi. Este un produs lactat...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Brânzică de vaci pufoasă și cremoasă pentru clătite, prăjituri și plăcinte
O brânză de vaci gata pregatită pentru: clătite, prăjituri, plăcinte, papanași sau pască. Greutate fixă: e5 kg.
O brânză de vaci gata pregatită pentru: clătite, prăjituri, plăcinte, papanași sau pască. Greutate fixă: e5 kg.
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Brânzică grasă de vaci
Brânzică grasă de vaci este obtinută prin însamanțarea laptelui cu culturi lactice selectionate, termostatarea și prelucrarea coagulului.
Brânzică grasă de vaci este obtinută prin însamanțarea laptelui cu culturi lactice selectionate, termostatarea și prelucrarea coagulului.
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]