Produsele
Brânză
Brânză Dorna, denumită tradiţional româneşte “brânză de burduf “este obţinută dintr-un amestec de caş de oaie, caş de vacă, urdă şi/sau...
Afumate
Brânză Dorna afumată în membrană naturală Brânză Dorna, denumită tradiţional româneşte “brânză de burduf “este obţinută dintr-un amestec de caş...
Brânză Dorna în membrană naturală Brânză Dorna, denumită tradiţional româneşte “brânză de burduf “este obţinută dintr-un amestec de caş de...
Brânzica de vaci dietetică este o brânză de vaci cu un conținut foarte scăzut de grăsimi. Este un produs lactat...
O brânză de vaci gata pregatită pentru: clătite, prăjituri, plăcinte, papanași sau pască.
Brânzică grasă de vaci este obtinută prin însamanțarea laptelui cu culturi lactice selectionate, termostatarea și prelucrarea coagulului.
Mozzarella, cunoscută ca un ingredient de bază pentru pizza cu un gust proaspăt și delicat poate fi consumată și în salate...