Specialități
-
Burrino
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Burrino afumat
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Cașcaval pane
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Ricotta Fresh
Ricotta Fresh Albă și pufoasă, adevărate petale din lapte, dietetică și bogată în proteine, este ideală pentru salate, paste, aperitive...
Ricotta Fresh Albă și pufoasă, adevărate petale din lapte, dietetică și bogată în proteine, este ideală pentru salate, paste, aperitive...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Ruladă cu cremă de brânză și boia
Ruladă cu cremă de brânză și boia Greutatea variabilă: cca 300gr
Ruladă cu cremă de brânză și boia Greutatea variabilă: cca 300gr
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Ruladă cu cremă de brânză și mărar
Ruladă cu cremă de brânză și mărar Greutatea variabilă: 300gr
Ruladă cu cremă de brânză și mărar Greutatea variabilă: 300gr
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Ruladă cu cremă de brânză și șuncă
Ruladă cu cremă de brânză și șuncă Greutatea variabilă: cca 300gr, 500gr, 1 kg
Ruladă cu cremă de brânză și șuncă Greutatea variabilă: cca 300gr, 500gr, 1 kg
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Scamorza
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Scamorza afumată
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]