Tradiție din generație în generație, Since 1992

SC Lacto Solomonescu SRL este o companie 100% românească care continuă o tradiție de familie ce datează de două generații. Folosind o tehnologie automatizată de ultimă oră, Lacto Solomonescu are capacitatea de a produce zilnic 150.000 litri de lapte. Spațiile de producție ocupă o suprafață de 4.000 m², iar întreaga activitate a firmei se desfășoară pe mai bine de 50.000m².

Toate produsele sub brandul Solomonescu dețin o cotă importantă din cota națională de piață și ne mândrim cu faptul că, al nostru cașcaval Rucăr se află pe locul I în topul preferințelor clienților revânzători în România. Aprecierile clienților noștri ne-au păstrat un loc important în această piață, ne-au încurajat și ne-au motivat să rămânem dedicați păstrării calității produselor Solomonescu.

Înțelepciunea celor două generații care au meșteșugit produsele lactate după rețetarul de odinioară cu o iscusință de neegalat și cei peste 25 de ani de îndeletnicire pe tărâmul laptelui, ne-au ghidat înspre acest punct. A sosit momentul ca produsele noastre să fie puse într-o nouă lumină, căpătând un nou look mai modern și mai atractiv.

Navighează în tihnă pe site-ul nostru, vezi categoriile de produse, cât și expunerea lor. Am ales doar fotografii ale produselor noastre, astfel că imaginile oferite să reprezinte fidel realitatea. Desigur nu am putut surprinde în fotografii aroma și gustul desăvârșit, aceasta rămâne taina de explorat!

ing. Carmen Solomonescu

director adjunct

Dumitru Solomonescu

director general