Afumate
-
Bețe cașcaval de vacă afumat
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Brânză Dorna afumată în membrană naturală
Brânză Dorna afumată în membrană naturală Brânză Dorna, denumită tradiţional româneşte “brânză de burduf “este obţinută dintr-un amestec de caş...
Brânză Dorna afumată în membrană naturală Brânză Dorna, denumită tradiţional româneşte “brânză de burduf “este obţinută dintr-un amestec de caş...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Caș de vacă afumat
Caș de vacă afumat Afumat prin tehnologie avansată cu rășină ecologică BIO din lemn de fag, ceea ce-i conferă un...
Caș de vacă afumat Afumat prin tehnologie avansată cu rășină ecologică BIO din lemn de fag, ceea ce-i conferă un...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Caşcaval Brădet
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită. Greutate fixă: e280gr, e300gr Greutate variabilă: cca 0,5 kg,...
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită. Greutate fixă: e280gr, e300gr Greutate variabilă: cca 0,5 kg,...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Caşcaval Brădet împletit
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită Greutate variabilă: cca 300gr, cca 2 kg
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită Greutate variabilă: cca 300gr, cca 2 kg
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Scamorza afumată
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]