Descriere
Bețe cașcaval de vacă afumat
Bețe cașcaval de vacă afumat
Greutate fixă: e280gr.
Bețe cașcaval de vacă afumat
Greutate | 1000 g |
---|
Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Ruladă de cașcaval cu șuncă Greutatea variabilă: cca 300gr, 350gr, 1 kg
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Cașcavalul Rucărel fiind fratele mai mic al Cașcavalului Rucăr, acest sortiment păstrează aceleași calități oferind în plus mai multă savoare....
Cașcavalul Rucărel fiind fratele mai mic al Cașcavalului Rucăr, acest sortiment păstrează aceleași calități oferind în plus mai multă savoare....
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Greutate variabilă: cca 2kg, 6kg
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită Greutate variabilă: cca 300gr, cca 2 kg
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită Greutate variabilă: cca 300gr, cca 2 kg
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Fâșii rulouri din cașcaval Greutate fixă: e280gr.
Caşcavalul de oaie este obținut din lapte de oaie. Greutate fixă: e250gr, e400gr
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Cașcavalul Dalia, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă: e350gr, e450gr, e515gr Greutate variabilă: cca 0,5...
Cașcavalul Dalia, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă: e350gr, e450gr, e515gr Greutate variabilă: cca 0,5...
Recenzii
Nu există recenzii până acum.