Descriere
Bețe cașcaval de vacă afumat
Bețe cașcaval de vacă afumat
Bețe cașcaval de vacă afumat
Greutate | 1000 g |
---|
Cașcavalul cu amintiri din vacanță cu mango din Thailanda, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă:...
Cașcavalul cu amintiri din vacanță cu mango din Thailanda, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă:...
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită. Greutate fixă: e280gr, e300gr Greutate variabilă: cca 0,5 kg,...
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită. Greutate fixă: e280gr, e300gr Greutate variabilă: cca 0,5 kg,...
Brânză Dorna afumată în membrană naturală Brânză Dorna, denumită tradiţional româneşte “brânză de burduf “este obţinută dintr-un amestec de caş...
Brânză Dorna afumată în membrană naturală Brânză Dorna, denumită tradiţional româneşte “brânză de burduf “este obţinută dintr-un amestec de caş...
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de capră. Greutate fixă: e250gr
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de capră. Greutate fixă: e250gr
Caș de vacă afumat Afumat prin tehnologie avansată cu rășină ecologică BIO din lemn de fag, ceea ce-i conferă un...
Caș de vacă afumat Afumat prin tehnologie avansată cu rășină ecologică BIO din lemn de fag, ceea ce-i conferă un...
Cașcavalul Rucărel fiind fratele mai mic al Cașcavalului Rucăr, acest sortiment păstrează aceleași calități oferind în plus mai multă savoare....
Cașcavalul Rucărel fiind fratele mai mic al Cașcavalului Rucăr, acest sortiment păstrează aceleași calități oferind în plus mai multă savoare....
Cașcavalul Dalia, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă: e350gr, e450gr, e515gr Greutate variabilă: cca 0,5...
Cașcavalul Dalia, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă: e350gr, e450gr, e515gr Greutate variabilă: cca 0,5...
Cașcavalul cu amintiri din vacanță cu oregano și ulei de măsline din Grecia, face parte din categoria de brânzeturi, cu...
Cașcavalul cu amintiri din vacanță cu oregano și ulei de măsline din Grecia, face parte din categoria de brânzeturi, cu...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de oaie 50%, lapte de vacă 50%. Greutate fixă: e250gr
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de oaie 50%, lapte de vacă 50%. Greutate fixă: e250gr
Recenzii
Nu există recenzii până acum.