Descriere
Bețe cașcaval de vacă afumat
Bețe cașcaval de vacă afumat
Bețe cașcaval de vacă afumat
Greutate | 1000 g |
---|
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Cașcaval de vacă feliat Cașcavalul de vacă feliat face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte...
Cașcaval de vacă feliat Cașcavalul de vacă feliat face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte...
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită Greutate variabilă: cca 300gr, cca 2 kg
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită Greutate variabilă: cca 300gr, cca 2 kg
Caș de vacă afumat Afumat prin tehnologie avansată cu rășină ecologică BIO din lemn de fag, ceea ce-i conferă un...
Caș de vacă afumat Afumat prin tehnologie avansată cu rășină ecologică BIO din lemn de fag, ceea ce-i conferă un...
Cașcavalul cu amintiri din vacanță cu fistic din Sicilia, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă:...
Cașcavalul cu amintiri din vacanță cu fistic din Sicilia, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă:...
Cașcavalul Rucăr este obținut din lapte de vacă bactofugat și pasteurizat, acest cașcaval împletit cu adaos de mac este ideal pentru...
Cașcavalul Rucăr este obținut din lapte de vacă bactofugat și pasteurizat, acest cașcaval împletit cu adaos de mac este ideal pentru...
Cașcavalul cu amintiri din vacanță cu piper din Brazilia, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă:...
Cașcavalul cu amintiri din vacanță cu piper din Brazilia, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă:...
Caşcavalul de oaie este obținut din lapte de oaie. Greutate fixă: e250gr, e400gr
Brânză Dorna afumată în membrană naturală Brânză Dorna, denumită tradiţional româneşte “brânză de burduf “este obţinută dintr-un amestec de caş...
Brânză Dorna afumată în membrană naturală Brânză Dorna, denumită tradiţional româneşte “brânză de burduf “este obţinută dintr-un amestec de caş...
Cașcavalul cu amintiri din vacanță cu chimen din Egipt, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă:...
Cașcavalul cu amintiri din vacanță cu chimen din Egipt, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă:...
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de capră. Greutate fixă: e250gr
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de capră. Greutate fixă: e250gr
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Recenzii
Nu există recenzii până acum.