Unt cu sare de mare
Categorii: De Luxe, Unt - Lacto Solomonescu
Etichetă: unt cu sare de mare
Untarino Keso 57% este un amestec omogen de unt (în proporție de 30%) și de grăsime vegetală nehidrogenata (în proporție...
Untarino Keso 57% este un amestec omogen de unt (în proporție de 30%) și de grăsime vegetală nehidrogenata (în proporție...
Unt 80% grăsime Unt cu grăsimea de 80%. Poți găsi acest produs în magazinele proprii sau în supermarketurile: Cora, Metro,...
Unt 80% grăsime Unt cu grăsimea de 80%. Poți găsi acest produs în magazinele proprii sau în supermarketurile: Cora, Metro,...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Brânză festive cu merișoare în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Brânză festive cu merișoare în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Caşcavalul de oaie este obținut din lapte de oaie. Greutate fixă: e250gr, e400gr
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de oaie 50%, lapte de vacă 50%. Greutate fixă: e250gr
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de oaie 50%, lapte de vacă 50%. Greutate fixă: e250gr
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Telemea maturată de oaie, este un produs obținut din lapte de oaie integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Telemea maturată de oaie, este un produs obținut din lapte de oaie integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Unt de masă 65% Unt cu grăsimea de 65% obţinut prin prelucrarea smântânii pasteurizate. Produs disponibil în magazinele proprii sau...
Unt de masă 65% Unt cu grăsimea de 65% obţinut prin prelucrarea smântânii pasteurizate. Produs disponibil în magazinele proprii sau...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Recenzii
Nu există recenzii până acum.