Femeie de afaceri din Botoşani, diplomă de excelenţă

Femeie de afaceri din Botoşani, diplomă de excelenţă şi trandafiri pentru civism şi generozitate

Momentele emoţionante de la Vlăsineşti nu s-au mărginit doar la acordarea titlului de cetăţean de onoare directorului general al SC Lacto Solomonescu SRL. Dumitru Solomonescu a urcat pe scenă alături de soţia sa, Carmen Solomonescu, director adjunct al companiei.

Aceasta deoarece la rândul ei a fost premiată. Primarul Lucian Trufin a arătat că, orice bărbat puternic are în spate o femeie puternică, referindu-se direct la soţii Solomonescu. În aplauzele celor prezenţi la manifestările dedicate Zilelor Comunei Vlăsineşti, Carmen Solomonescu a primit diplomă de excelenţă. Primarul a prezentat şi motivele:
„Pentru exemplara responsabilitate socială, măsura generozităţii strălucit dovedită în numeroase acte de caritate, înalt civism în viaţa comunităţii şi pentru aportul însemnat la creşterea prestigiului comunei Vlăsineşti”.
Carmen Solomonescu a primit şi un buchet de trandafiri roşii, iar la coborârea de pe scenă cei doi conducători ai SC Lacto Solomonescu SRL au fost felicitaţi de mai mulţi cunoscuţi. Ultimul cuvânt l-a avut tot primarul Lucian Trufin:
„De obicei, pe unde merg, spun că sunt primarul comunei Vlăsineşti, de unde pleacă caşcavalul Solomonescu”.