Unt cu ierburi provence și usturoi
Categorii: De Luxe, Unt - Lacto Solomonescu
Etichetă: Unt cu ierburi provence și usturoi
Telemea maturată de capră, este un produs obținut din lapte de capră integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Telemea maturată de capră, este un produs obținut din lapte de capră integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de capră. Greutate fixă: e250gr
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de capră. Greutate fixă: e250gr
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de oaie 50%, lapte de vacă 50%. Greutate fixă: e250gr
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de oaie 50%, lapte de vacă 50%. Greutate fixă: e250gr
Brânză festive cu stafide în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Brânză festive cu stafide în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Telemea maturată de oaie, este un produs obținut din lapte de oaie integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Telemea maturată de oaie, este un produs obținut din lapte de oaie integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Untarino Keso 57% este un amestec omogen de unt (în proporție de 30%) și de grăsime vegetală nehidrogenata (în proporție...
Untarino Keso 57% este un amestec omogen de unt (în proporție de 30%) și de grăsime vegetală nehidrogenata (în proporție...
Unt de masă 65% Unt cu grăsimea de 65% obţinut prin prelucrarea smântânii pasteurizate. Produs disponibil în magazinele proprii sau...
Unt de masă 65% Unt cu grăsimea de 65% obţinut prin prelucrarea smântânii pasteurizate. Produs disponibil în magazinele proprii sau...
Caşcavalul de oaie este obținut din lapte de oaie. Greutate fixă: e250gr, e400gr
Recenzii
Nu există recenzii până acum.