Descriere
Brânză Dorna afumată în membrană naturală
Brânză Dorna, denumită tradiţional româneşte “brânză de burduf “este obţinută dintr-un amestec de caş de oaie, caş de vacă, urdă şi/sau telemea ( oaie sau vacă).
Afumat prin tehnologie avansată cu rășină ecologică BIO din lemn de fag, ceea ce-i conferă un loc de cinste în topul preferințelor dumneavoastră.
Nu conține conservanți sau stabilizatori!
Forma: globulară
Proprietăţi fizico chimice:
– grăsimea raportată la substanţa uscată: min. 30%
– substanţă uscată: min. 45%
– substanţe proteice: min. 15%
– clorură de sodiu: max. 4
Proprietăţi microbiologice:
– număr de Eschierichia coli, ufc la 1 g produs, N = 5: m= 100, M = 1000
– germeni patogeni Salmonella la 25 gr produs: absent
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 1 gr produs, N = 5: m= 100, M = 1000
Ambalarea:
– individuală: membrană naturală
Depozitarea:
– în spaţii frigorifice la temp +2.. +8 °C, umiditatea relativă a aerului max 85%
Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temp +2 .. +8 °C
Termenul de garanție: 60 zile
Recenzii
Nu există recenzii până acum.