Cașcaval pane

Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade C și prăjiți cașcavalul aproximativ 1 minut până când culoarea cașcavalului devine aurie. După deschidere a se consuma în maximum 2 zile.

Descriere

Ingrediente: Produs obținut din lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice selecționate, sare, cheag.

Crusta conține: proteină vegetală din soia, făină de grâu, amidon, sare, apă, drojdie, coloranți (turmenic, annato, extract de paprika). Gr/SU: min 40%.

Conține: Lapte, Soia, Grâu. Origine lapte: Romania

Produs realizat în sistem integrat de management al calității, mediului și HACCP.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cașcaval pane”

Adresa ta de email nu va fi publicată.