Caşcaval de oaie

Caşcavalul de oaie este obținut din lapte de oaie.

Greutate fixă: e250gr, e400gr

Greutate variabilă: e500gr, e1kg

Descriere

Cașcavalul de oaie face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obținut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat, prin adăugarea de culturi lactice selecționate și coagulare cu cheag, având la bază procesul tehnologic de opărire a cașului și maturarea acestuia.

Nu conține conservanți și stabilizatori!

Formă: paralelipipedică

Proprietăți fizico-chimice:
– grăsimea raportată la substanță uscată : min. 45%
– substanță uscată: min. 57%
– substanțe proteice : min. 23%
– clorură de sodiu: max. 3,5%
– valoare energetică: min. 1460 kj/100 g sau min. 349 kcal /100 g
– raport Ca/P: min. 1,3

Proprietăți microbiologice:
– număr de Eschierichia coli, ufc la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000

Ambalarea:
– individuală: pungă termocontractibilă
– colectivă: baxuri de aprox. 12 kg, folie pentru baxat PE

Depozitarea: în spații frigorifice la temperatură de +2…+8°C, umiditatea relativă a aerului max. 85%

Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temperatură de +2…+8°C

Termen de garanție: 12 luni