Cașcaval Dalia

Cașcavalul Dalia, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită

Greutate fixă: e300gr, e400gr, e450gr, e515gr

Greutate variabilă: e0,5 kg, e1kg, e2kg

Descriere

Cașcavalul Dalia este obținut din lapte de vacă integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugarea de culturi selecționate și coagulare cu cheag, având la bază procesului tehnologic opărirea cașului și măturarea acestuia.

Nu conține conservanți și stabilizatori!

Formă: paralelipipedică

Proprietăți fizico-chimice:
– grăsimea raportată la substanță uscată : min. 40%
– substanță uscată: min. 52%
– substanțe proteice : min. 20%
– clorura de sodiu: max. 3,0%
– valoare energetică: min. 1200 kj/100 g sau min. 300 kcal /100 g
– raport Ca/P: min. 1,3

Proprietăți microbiologice:
– număr de Escherichia coli, ufc la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000

Ambalarea:
– individuală: folie termocontractibilă
– colectivă: baxuri de aprox. 12 kg, folie pentru baxat PE

Depozitarea: în spații frigorifice la temperatură de +2…+8 °C, umiditatea relativă a aerului max. 85%

Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temperatură de +2…+8 °C

Termen de garanție: 12 luni