Placeholder 
Placeholder

Caşcaval Brădet

 Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită

Greutate fixă: e515 gr

Greutate variabilă: e500g, e2kg

Descriere

Cașcavalul Brădet este obținut din lapte de vacă integral sau din lapte de vacă normalizat, pasteurizat, prin adăugarea de culturi selecționate de microorganisme și coagulare cu cheag , având la bază procesului tehnologic opărirea cașului, afumarea cu rășină din lemn de esență tare bio și maturarea acestuia.

Nu conține conservanți sau stabilizatori!

Formă: paralelipipedică.

Proprietăți fizico chimice:
– grăsimea raportată la substanță uscată: min. 40%
– substantă uscată: min. 52%
– substanțe proteice: min. 20%
– clorura de sodiu: max. 3,0%
– valoare energetică: min 1200 kj/100 g sau min. 300 kcal/100 g
– raport Ca/P: min 1,3

Proprietăti microbiologice:
– număr de Escheria coli, ufc la 1 g produs, N = 5: m= 100, M = 1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 1 gr produs, N = 5: m= 100, M = 1000
– listeria monocytogenes, ufg/g, N=5: max. 100

Ambalarea:
– individuală: folie termocontractibilă
– colectivă- baxuri de aprox. 12 kg : folie pentru baxat PE

Depozitarea: în spații frigorifice la temp +2.. +8°C, umiditatea relativă a aerului max 85%

Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temp +2 .. +8°C

Termenul de garanție: 12 luni