Descriere
Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei de brânză cu cel înmiresmat și dulce al fructelor, acoperit în crustă parfumată de scorțișoară.
Brânză festive cu stafide în crustă de scorțișoară
Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei de brânză cu cel înmiresmat și dulce al fructelor, acoperit în crustă parfumată de scorțișoară.
Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei de brânză cu cel înmiresmat și dulce al fructelor, acoperit în crustă parfumată de scorțișoară.
Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Telemea maturată de oaie, este un produs obținut din lapte de oaie integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Telemea maturată de oaie, este un produs obținut din lapte de oaie integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Brânză festive cu caise în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Brânză festive cu caise în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Caşcavalul de oaie este obținut din lapte de oaie. Greutate fixă: e250gr, e400gr
Telemea maturată de capră, este un produs obținut din lapte de capră integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Telemea maturată de capră, este un produs obținut din lapte de capră integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Unt 80% grăsime Unt cu grăsimea de 80%. Poți găsi acest produs în magazinele proprii sau în supermarketurile: Cora, Metro,...
Unt 80% grăsime Unt cu grăsimea de 80%. Poți găsi acest produs în magazinele proprii sau în supermarketurile: Cora, Metro,...
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Ruladă de cașcaval cu șuncă Greutatea variabilă: cca 300gr, 350gr, 1 kg
Recenzii
Nu există recenzii până acum.