Descriere
Bețe cașcaval de vacă afumat
Bețe cașcaval de vacă afumat
Greutate fixă: e280gr.
Bețe cașcaval de vacă afumat
Greutate | 1000 g |
---|
Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Cașcaval de vacă feliat Cașcavalul de vacă feliat face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte...
Cașcaval de vacă feliat Cașcavalul de vacă feliat face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte...
Ruladă de cașcaval cu șuncă Greutatea variabilă: cca 300gr, 350gr, 1 kg
Cașcaval Buric, este obținut prin opărirea cașului, se formează manual și se ambalează în scurt timp de la formare în...
Cașcaval Buric, este obținut prin opărirea cașului, se formează manual și se ambalează în scurt timp de la formare în...
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită Greutate variabilă: cca 300gr, cca 2 kg
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită Greutate variabilă: cca 300gr, cca 2 kg
Caș de vacă afumat Afumat prin tehnologie avansată cu rășină ecologică BIO din lemn de fag, ceea ce-i conferă un...
Caș de vacă afumat Afumat prin tehnologie avansată cu rășină ecologică BIO din lemn de fag, ceea ce-i conferă un...
Fâșii rulouri din cașcaval Greutate fixă: e280gr.
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Cașcavalul Dalia, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă: e350gr, e450gr, e515gr Greutate variabilă: cca 0,5...
Cașcavalul Dalia, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă: e350gr, e450gr, e515gr Greutate variabilă: cca 0,5...
Recenzii
Nu există recenzii până acum.