Cașcaval - Lacto Solomonescu
-
Cașcaval Dalia
Cașcavalul Dalia, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă: e350gr, e450gr, e515gr Greutate variabilă: cca 0,5...
Cașcavalul Dalia, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă: e350gr, e450gr, e515gr Greutate variabilă: cca 0,5...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Caşcaval de oaie
Caşcavalul de oaie este obținut din lapte de oaie. Greutate fixă: e250gr, e400gr
Caşcavalul de oaie este obținut din lapte de oaie. Greutate fixă: e250gr, e400gr
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Cașcaval de vacă feliat
Cașcaval de vacă feliat Cașcavalul de vacă feliat face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte...
Cașcaval de vacă feliat Cașcavalul de vacă feliat face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Cașcaval maturat de Botoșani
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Caşcaval mixt din lapte de vacă și capră
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de capră. Greutate fixă: e250gr
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de capră. Greutate fixă: e250gr
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Caşcaval mixt din lapte de vacă și oaie
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de oaie 50%, lapte de vacă 50%. Greutate fixă: e250gr
Caşcavalul Solomonescu obținut din lapte de oaie 50%, lapte de vacă 50%. Greutate fixă: e250gr
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Cașcaval pane
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Cașcaval Râmnic
Cașcaval Râmnic rețetă consacrată. Greutate variabilă: cca 2kg, 6kg
Cașcaval Râmnic rețetă consacrată. Greutate variabilă: cca 2kg, 6kg
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Cașcaval Rucăr
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Cașcaval Rucăr împletit cu mac
Cașcavalul Rucăr este obținut din lapte de vacă bactofugat și pasteurizat, acest cașcaval împletit cu adaos de mac este ideal pentru...
Cașcavalul Rucăr este obținut din lapte de vacă bactofugat și pasteurizat, acest cașcaval împletit cu adaos de mac este ideal pentru...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Cașcaval Rucăr rotund
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]
-
Caşcaval Rucărel
Cașcavalul Rucărel fiind fratele mai mic al Cașcavalului Rucăr, acest sortiment păstrează aceleași calități oferind în plus mai multă savoare....
Cașcavalul Rucărel fiind fratele mai mic al Cașcavalului Rucăr, acest sortiment păstrează aceleași calități oferind în plus mai multă savoare....
- [yith_wcwl_add_to_wishlist]
- [yith_compare_button]