Descriere
Cașcavalul Rucăr este obținut din lapte de vacă bactofugat și pasteurizat, acest cașcaval împletit cu adaos de mac este ideal pentru mesele mari și îmbelșugate unde ocupă loc de cinste ca delicatesă.
Nu conține conservanți și stabilizatori!
Formă: paralelipipedică împletit
Proprietăti fizico chimice:
– grăsimea raportată la substanță uscată: min. 40%
– substantă uscată: min. 52%
– substanțe proteice: min. 20%
– clorura de sodiu: max. 3,0%
– valoare energetică: min 1200 kj/100 g sau min. 300 kcal/100 g
– raport Că/P: min 1,3
Proprietăti microbiologice:
– număr de Escheria coli, ufc la 1 g produs, N = 5: m= 100, M = 1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 1 gr produs, N = 5: m= 100, M = 1000
Ambalarea:
– individuală: folie termocontractibilă
Depozitarea:
– în spații frigorifice la temp +2.. +8 °C
– umiditatea relativă a aerului max 85%
Transportul:
– cu mijloace de transport frigorifice la temp +2 .. +8 °C
Termenul de garanție: 12 luni