Descriere
Ruladă de cașcaval cu șuncă
Ruladă de cașcaval cu șuncă
Greutatea variabilă: cca 300gr, 350gr, 1 kg
Ruladă de cașcaval cu șuncă
Greutate | 1000 g |
---|
Cașcavalul Rucărel fiind fratele mai mic al Cașcavalului Rucăr, acest sortiment păstrează aceleași calități oferind în plus mai multă savoare....
Cașcavalul Rucărel fiind fratele mai mic al Cașcavalului Rucăr, acest sortiment păstrează aceleași calități oferind în plus mai multă savoare....
Brânză festive cu stafide în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Brânză festive cu stafide în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Fâșii rulouri din cașcaval Greutate fixă: e280gr.
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Caşcavalul de oaie este obținut din lapte de oaie. Greutate fixă: e250gr, e400gr
Brânză festive cu merișoare în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Brânză festive cu merișoare în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită. Greutate fixă: e280gr, e300gr Greutate variabilă: cca 2 kg,...
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită. Greutate fixă: e280gr, e300gr Greutate variabilă: cca 2 kg,...
Greutate variabilă: cca 2kg, 6kg
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Bețe cașcaval de vacă afumat Greutate fixă: e280gr.