Urdă dulce de vacă

Urdă dulce de vacă, este un produs obținut prin precipitarea sub actiunea caldurii a albuminei din zerul rezultată la fabricarea brânzeturilor din lapte de vacă, lapte de vacă pasteurizat și adaos de smântână.

Greutatea fixă: e450gr, e500gr

Greutatea variabilă: cca 1 kg, 2 kg

 

Categorie:

Descriere

Urdă dulce de vacă, este un produs obținut prin precipitarea sub actiunea căldurii a albuminei din zerul rezultată la fabricarea brânzeturilor din lapte de vacă, lapte de vacă pasteurizat și adaos de smântână.

Nu conține conservanți și stabilizatori!

Forma este paralelipipedică

Proprietăţi fizico chimice:
– grăsimea raportată la substanţa uscată: min. 45%
– umiditatea: max. 70%
– aciditatea: max. 150 grade Thorner

Proprietăţi microbiologice:
– număr de Escheria coli, ufc la 1 g produs, N = 5: m= 100, M = 1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 25 g produs, N = 5: m= 10, M = 100

Ambalarea:
– individuală: folie polipropilenă

Depozitarea:
– în spaţii frigorifice la temp +2 … +8 °C
– umiditatea relativă a aerului max 85%

Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temp +2 … +8 °C

Termenul de garanţie: 18 zile

 

Informații suplimentare

Greutate 400 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Urdă dulce de vacă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.