Telemea din lapte de vacă

Telemea din lapte de vacă, este un produs obtinut din lapte de vacă integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi lactice selectionate, coagulat cu cheag și conservat în saramură.

Greutatea fixă: e400gr

Greutatea variabilă: cca 12 kg

 

Descriere

Telemea din lapte de vacă, este un produs obtinut din lapte de vacă integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi lactice selectionate, coagulat cu cheag și conservat în saramură.

Nu conține conservanți și stabilizatori!

Forma este paralelipipedică

Proprietăţi fizico chimice:
– grăsimea raportată la substanţa uscată: min. 40%
– umiditatea: max. 57%
– substanţe proteice: min. 16%
– clorură de sodiu: max. 4,0%
– aciditatea: max. 250 grade Thorner

Proprietăţi microbiologice:
– număr de Escheria coli, ufc la 1 g produs, N = 5: m= 100, M = 1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 25g produs, N = 5: m= 10, M = 100

Ambalarea:
– individuală: folie polipropilenă
– vrac: în saramură în găleți de 15 kg

Depozitarea:
– în spaţii frigorifice la temp +2 … +8 grade C
– umiditatea relativă a aerului max 85%

Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temp +2 … +8 grade C

Termenul de garanţie: 4 luni

Informații suplimentare

Greutate 400 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Telemea din lapte de vacă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *