Mozzarella

Mozzarella, cunoscută ca un ingredient de bază pentru pizza cu un gust proaspăt și delicat poate fi consumată și în salate sau ca atare.  Produs obținut din lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice selectionate, sare  și realizat în sistem integrat de managementul calității, mediului și HACCP.

Greutate fixă: e500gr

Greutate variabilă: cca 2kg

Categorie:

Descriere

Mozzarella, cunoscută ca un ingredient de bază pentru pizza cu un gust proaspăt și delicat poate fi consumată și în salate sau ca atare.

Produs obținut din lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice selectionate, sare  și realizat în sistem integrat de managementul calității, mediului și HACCP.

Forma este paralelipipedică

Proprietăți fizico-chimice:
– grăsimea raportată la substanța uscată : min. 38%
– substanța uscată: min. 50%
– substanțe proteice : min. 20%
– clorură de sodiu: max. 1,0%
– valoare energetică: min. 1140 kj/100 g sau min. 285 kcal /100g
– raport Ca/P: min. 1,3

Proprietăti microbiologice:
– număr de Eschierichia coli, ufc la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000

Ambalarea:
– individuală: pungă termocontractibilă
– colectivă: baxuri de aprox. 12 kg, folie pentru baxat PE

Depozitarea:
– în spații frigorifice la temperatura de +2…+8 °C
– umiditatea relativă a aerului max. 85%

Transportul:
– cu mijloace de transport frigorifice la temperatura de +2…+8 °C

Termen de garanție: 12 luni

Informații suplimentare

Greutate 500 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mozzarella”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.