Caș de vacă

Caș de vacă 

Caşul proaspăt din lapte de vacă face parte din categoria de brânzeturi obtinut din lapte de vaca prin coagulare cu cheag.

Greutatea variabilă: 400-700 gr

Greutatea fixă: e450gr, e500gr

Categorie:

Descriere

Caș de vacă

Caşul proaspăt din lapte de vacă face parte din categoria de brânzeturi obtinut din lapte de vaca prin coagulare cu cheag.

Nu conține conservanți și stabilizatori!

Forma: dreptunghiulară

Greutatea variabilă: 400-700 gr
Greutatea fixă: e450gr, e500gr

Proprietăți fizico-chimice:
– grăsimea raportată la substanța uscată : min. 35%
– substanță uscată: min. 46%
– clorură de sodiu: max. 2,0%

Proprietăți microbiologice:
– număr de Escherichia coli, ufc la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 25g produs, N=5: m=10, M=100

Ambalarea: individuală: folie polipropilenă

Depozitarea: în spații frigorifice la temperatură de +2…+8°C, umiditatea relativă a aerului max. 85%

Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temperatura de +2…+8°C

Termen de garanție: 45 zile

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Caș de vacă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *