O firmă din Botoşani face concurenţă multinaţionalelor

O firmă din Botoşani face concurenţă multinaţionalelor cu un produs natural nou

Procesatorii de lapte din Botoşani au produse apreciate în toată ţara pentru că în primul rând folosesc lapte şi nu prafuri, iar mai nou au intrat şi în concurenţă cu multinaţionalele mamut pe o nişă cu produse premium.

 

Compania Lacto Solomonescu, din Miron Costin, comuna Vlăsineşti, unul dintre cele mai puternice branduri de produse lactate din România, a intrat în concurenţă pe o piaţă unde până acum doar brandurile Danone şi Zuzu au făcut legea.

Firma din judeţul Botoşani a intrat pe piaţă cu produsul natural „Iaurt cu fermenţi Bifidus”, apreciat atât de copii, cât mai ales de doamne.

Iaurt cu fermenţi Bifidus, produsul îndrăgitei firme botoşănene, se comercializează în recipiente de 330 ml, eticheta evidenţiind faptul că este un Produs Românesc şi că este un Produs Natural, aspecte care caracterizează producătorul botoşănean Lacto Solomonescu şi are au făcut din compania locală una dintre cele mai puternice din ţară.

Produsele sub brandul Solomonescu se găsesc în toate reţelele de hipermarketuri din România şi în magazinele proprii din Botoşani.