Descriere
Brânză festive cu caise în crustă de scorțișoară
Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei de brânză cu cel înmiresmat și dulce al fructelor, acoperit în crustă parfumată de scorțișoară.
Brânză festive cu caise în crustă de scorțișoară
Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei de brânză cu cel înmiresmat și dulce al fructelor, acoperit în crustă parfumată de scorțișoară.
Brânză festive cu caise în crustă de scorțișoară
Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei de brânză cu cel înmiresmat și dulce al fructelor, acoperit în crustă parfumată de scorțișoară.
Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Ricotta Fresh Albă și pufoasă, adevărate petale din lapte, dietetică și bogată în proteine, este ideală pentru salate, paste, aperitive...
Ricotta Fresh Albă și pufoasă, adevărate petale din lapte, dietetică și bogată în proteine, este ideală pentru salate, paste, aperitive...
Caşcavalul de oaie este obținut din lapte de oaie. Greutate fixă: e250gr, e400gr
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Brânză festive cu stafide în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Brânză festive cu stafide în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Telemea maturată de oaie, este un produs obținut din lapte de oaie integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Telemea maturată de oaie, este un produs obținut din lapte de oaie integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Telemea maturată de capră, este un produs obținut din lapte de capră integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Telemea maturată de capră, este un produs obținut din lapte de capră integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Ruladă de cașcaval cu șuncă Greutatea variabilă: cca 300gr, 350gr, 1 kg
Recenzii
Nu există recenzii până acum.