BILLA lucrează cu un mare producător din Botoșani pentru brânzeturile marca Bun, din România!

 

Marca proprie Bun, din România! prezentă în magazinele BILLA din toată țara este formată doar din sortimente alese cu grijă, de la furnizori care pun accentul pe calitatea și gustul autentic al produselor.

Furnizorii Bun, din România! sunt atent selecționați în funcție de criterii precum: sortimentația oferită, respectarea normelor în vigoare, dar și apartenența la asociații locale sau naționale care îi califică drept producători românești/locali. Ingredientele folosite joacă un rol esențial, iar produsele au fost alese pentru gustul autentic, așa cum era odinioară.

Producatorul Lacto Solomonescu din județul Botoșani este un furnizor important de brânzeturi pentru marca Bun, din România!. Unitatea sa de producție este localizată într-o regiune cu tradiție în producția laptelui, unde un număr mediu de 200 de angajați procesează zilnic 150.000 litri lapte.

Brânzeturile Bun, din România! sunt produse din materie primă 100% românească, după rețete autentice.

Luna aceasta, BILLA România a lansat o campanie TV specială în care se aduce în prim plan dorința sinceră a românilor de a porni în căutarea produselor demult știute, autentice, cu gust bun și pline de aroma copilăriei. Vestea bună pe care BILLA o transmite tuturor este că aceste produse sunt disponibile în toate cele 86 de magazine din țară.

„Știm că din ce în ce mai mulți clienți își doresc să recunoască gustul pe care îl știau din copilărie în produsele pe care le consumă. Pentru că identificarea producătorilor autentici a devenit o adevărată provocare, prin marca Bun, din România! aducem aproape calitatea românească în magazinele BILLA din toată țara”, a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA România.

Fiecare furnizor de produse Bun, din România! are o poveste la baza căreia se află respectul față de gustul autentic și calitate. Producătorii prepară toate produsele după rețete de demult și au grijă să respecte toate normele aflate în vigoare.

 

Sursa: www.banulbotosanean.ro