Descriere
Bețe cașcaval de vacă afumat
Bețe cașcaval de vacă afumat
Greutate fixă: e280gr.
Bețe cașcaval de vacă afumat
Greutate | 1000 g |
---|
Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Caşcavalul de oaie este obținut din lapte de oaie. Greutate fixă: e250gr, e400gr
Greutate variabilă: cca 2kg, 6kg
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită Greutate variabilă: cca 300gr, cca 2 kg
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită Greutate variabilă: cca 300gr, cca 2 kg
Cașcaval de vacă feliat Cașcavalul de vacă feliat face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte...
Cașcaval de vacă feliat Cașcavalul de vacă feliat face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte...
Fâșii rulouri din cașcaval Greutate fixă: e280gr.
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Cașcaval Buric, este obținut prin opărirea cașului, se formează manual și se ambalează în scurt timp de la formare în...
Cașcaval Buric, este obținut prin opărirea cașului, se formează manual și se ambalează în scurt timp de la formare în...
Cașcavalul Rucărel fiind fratele mai mic al Cașcavalului Rucăr, acest sortiment păstrează aceleași calități oferind în plus mai multă savoare....
Cașcavalul Rucărel fiind fratele mai mic al Cașcavalului Rucăr, acest sortiment păstrează aceleași calități oferind în plus mai multă savoare....
Recenzii
Nu există recenzii până acum.