Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită. Greutate fixă: e280gr, e300gr Greutate variabilă: cca 2 kg,...
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită. Greutate fixă: e280gr, e300gr Greutate variabilă: cca 2 kg,...
Caşcavalul de oaie este obținut din lapte de oaie. Greutate fixă: e250gr, e400gr
Ricotta Fresh Albă și pufoasă, adevărate petale din lapte, dietetică și bogată în proteine, este ideală pentru salate, paste, aperitive...
Ricotta Fresh Albă și pufoasă, adevărate petale din lapte, dietetică și bogată în proteine, este ideală pentru salate, paste, aperitive...
Bețe cașcaval de vacă afumat Greutate fixă: e280gr.
Telemea maturată de oaie, este un produs obținut din lapte de oaie integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Telemea maturată de oaie, este un produs obținut din lapte de oaie integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Cașcavalul Rucărel fiind fratele mai mic al Cașcavalului Rucăr, acest sortiment păstrează aceleași calități oferind în plus mai multă savoare....
Cașcavalul Rucărel fiind fratele mai mic al Cașcavalului Rucăr, acest sortiment păstrează aceleași calități oferind în plus mai multă savoare....
Greutate variabilă: cca 2kg, 6kg
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Recenzii
Nu există recenzii până acum.