Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Caşcavalul de oaie este obținut din lapte de oaie. Greutate fixă: e250gr, e400gr
Brânză festive cu caise în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Brânză festive cu caise în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Cașcaval de vacă feliat Cașcavalul de vacă feliat face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte...
Cașcaval de vacă feliat Cașcavalul de vacă feliat face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte...
Ruladă de cașcaval cu șuncă Greutatea variabilă: cca 300gr, 350gr, 1 kg
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Bețe cașcaval de vacă afumat Greutate fixă: e280gr.
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Greutate variabilă: cca 2kg, 6kg
Brânză festive cu merișoare în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Brânză festive cu merișoare în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Cașcavalul Rucărel fiind fratele mai mic al Cașcavalului Rucăr, acest sortiment păstrează aceleași calități oferind în plus mai multă savoare....
Cașcavalul Rucărel fiind fratele mai mic al Cașcavalului Rucăr, acest sortiment păstrează aceleași calități oferind în plus mai multă savoare....
Telemea maturată de oaie, este un produs obținut din lapte de oaie integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...
Telemea maturată de oaie, este un produs obținut din lapte de oaie integral sau normalizat, pasteurizat, prin adăugare de culturi...

Recenzii
Nu există recenzii până acum.