Cașcaval maturat de Botoșani

Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare.

Greutate fixă: e400 gr

Descriere

Căşcaval Maturat de Botoșani

Nu conține conservanți și stabilizatori!

Proprietăți fizico-chimice:
– grăsimea raportată la substanță uscată : min. 40%
– substanță uscată: min. 52%
– substanțe proteice : min. 20%
– clorură de sodiu: max. 3,0%
– valoare energetică: min. 1200 kj/100 g sau min. 300 kcal /100 g
– raport Că/P: min. 1,3

Proprietăți microbiologice:
– număr de Eschierichia coli, ufc la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000
– număr de germeni stafilococi coagulazo pozitivi, la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000

Ambalarea:

Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare
– individuală: film polipropilenă în atmosferă protejată
– colectivă: cutii carton cu 10 buc.

Depozitarea: în spații frigorifice la temperatura de +2…+8 °C, umiditatea relativă a aerului max. 85%

Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temperatura de +2…+8 °C

Termen de garanție: 6 luni

 

Informații suplimentare

Greutate 400 g