Chefir 3,3% grăsime
 

Chefir 3,3% grăsime

Chefir rețetă consacrată

Lapte bătut 3,3% grăsime, obținut din lapte de vacă pasteurizat, omogenizat și însămânțat cu culturi lactice selecționate.

Greutatea fixă: e330g, e500g, e900g

Categorie: Etichete: ,

Descriere

Chefir

Ingrediente: Lapte de vacă pasteurizat, proteină din lapte, culturi lactice selecționate.

100% natural

 

Proprietăți fizico-chimice:

– grăsimea: 3,3%

– aciditatea: 110 grade Thorner

– substanțe proteice: min 3,2%

 

Proprietati microbiologice:

– Enterobacteriaceae: m<1/ml; M=5/ml

 

Ambalarea:

– individuală: PET –uri de e330ml, e500ml si e900ml

 

Depozitarea:

– în spații frigorifice la temperatura de +2…+8° C

– umiditatea relativă a aerului max. 85%

 

Transportul:

– cu mijloace de transport frigorifice la temperatura de +2…+8° C

Termen de garanție: 21 zile

Informații suplimentare

Gramaj

330 g, 500 g, 900 g