Unt de masă 65%

Unt de masă 65%  este obţinut prin prelucrarea industrială a smântânii pasteurizate.

Greutatea fixă: e200gr

Descriere

Unt de masă 65%  este obţinut prin prelucrarea industrială a smântânii pasteurizate.

Nu conține consevanți sau stabilizatori!

Forma: pachete paralelipipedice

Greutatea fixă: e200gr

Proprietăți fizico-chimice:
– grăsime: 65%
– apă +substanță uscată negrasă: 35±1%, din care s.u. negrasă 1,5±0,5%
– aciditate: max. 2,8 grade Thorner
– reacția de control pentru pasteurizarea smântânii (reacția fosfatazei alcaline): negativă
– reacția Kreis pentru gardul de prospețime: negativă

Proprietăți microbiologice:
– număr de Escherichia coli, ufc la 1 g produs, N=5: m=10, M=100
– germeni patogeni Salmonella la 25 g produs, N=5: absent

Ambalarea:
– individuală: pachete din hârtie metalizată
– colectivă: cutii de carton a cate 12 pachete, 24 pachete și 40 pachete

Depozitarea:
– în spații frigorifice la temperatura de 0…+40C
– umiditatea relativă a aerului max. 85%

Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temperatura de 0…+40C

Termen de garanție: 45 zile

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Unt de masă 65%”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *