Ruladă cu cremă de brânză și șuncă
Greutatea variabilă: cca 300gr, 500gr, 1 kg
Cașcaval - Lacto Solomonescu
Mod de preparare: La tigaie: se prăjește aproximativ 2 minute pe fiecare parte. La friteuză: încălziți uleiul la 160 grade...
De Luxe
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Cașcavalul cu amintiri din vacanță cu piper din Brazilia, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă:...
Brânză Festive
Cașcavalul cu amintiri din vacanță cu chimen din Egipt, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă:...
Specialități
Ruladă cu cremă de brânză și mărar Greutatea variabilă: 300gr
Cașcavalul cu amintiri din vacanță cu mango din Thailanda, face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită Greutate fixă:...
Afumate
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Brânză festive cu stafide în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Cașcavalul cu amintiri din vacanță cu oregano și ulei de măsline din Grecia, face parte din categoria de brânzeturi, cu...