Brânzică de vaci dietetică

Brânzica de vaci dietetică este obținută prin însămânțarea laptelui cu culturi lactice selecționate, termostatarea și prelucrarea coagulului. Este un produs lactat foarte sănătos, bogat în substanţe nutritive cu un conținut ridicat de proteine, produs după o rețetă românească cu tradiție, cu rol important în procesul de nutriție.

Greutate fixă: e500gr

Descriere

Brânză de vaci dietetică 

Nu conține conservanți și stabilizatori!

Proprietății fizico-chimice:

– umiditatea: max 70%

– substanțe proteice: min. 16%

– aciditatea: max. 190 grade Thorner

– valoarea energetică: min 161 Kcal/100 g

Proprietăți microbiologice:

– număr de Escherichia coli, ufc la 1 g produs, N=5: m=100, M=1000

– număr de germeni stafilococi coagulazo-pozitivi, la 25 g produs, N=5: m=10, M=100

– Enterobacteriaceae: m<1/ml; M=5/ml

Depozitarea :

– în spații frigorifice la temperatura de +2…+4 °C, umiditatea relativă a aerului max. 85%

Transportul: cu mijloace de transport frigorifice la temperatura de +2…+4 °C

Termen de garanție: 18 zile

Greutate fixă: e500gr, e5kg, e10kg

Informații suplimentare

Greutate 500 g