Showing 37-48 of 65 products
Cașcaval - Lacto Solomonescu
Cascavalul Rucăr face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obţinut din lapte integral sau din lapte normalizat, pasteurizat,...
Cașcavalul Rucăr este obținut din lapte de vacă bactofugat și pasteurizat, acest cașcaval împletit cu adaos de mac este ideal pentru...
Cașcavalul Rucărel fiind fratele mai mic al Cașcavalului Rucăr, acest sortiment păstrează aceleași calități oferind în plus mai multă savoare....
Acidofile
Chefir rețetă consacrată Lapte bătut 3,3% grăsime, obținut din lapte de vacă pasteurizat, omogenizat și însămânțat cu culturi lactice selecționate....
Iaurtul din Lapte de Vacă 2,8% grăsime, este obținut din lapte de vacă pasteurizat, omogenizat și însămânțat cu culturi lactice selecționate...
Lapte bătut 1,8% grasime, obtinut din lapte de vacă pasteurizat, omogenizat și însămânțat cu culturi lactice selecționate. Greutatea fixă: e330g,...
Lapte
Lapte de consum este obținut prin normalizarea laptelui de vacă și pasteurizarea acestuia la temperatura înaltă. Greutatea fixă: pungi de...
Laptele UHT este obținut prin normalizarea laptelui de vacă și pasteurizarea acestuia la temperatură ultra-înaltă. Greutatea fixă: pungi de 1 L
Brânză
Mozzarella, cunoscută ca un ingredient de bază pentru pizza cu un gust proaspăt și delicat poate fi consumată și în salate...
Specialități
Ricotta Fresh Albă și pufoasă, adevărate petale din lapte, dietetică și bogată în proteine, este ideală pentru salate, paste, aperitive...
Ruladă cu cremă de brânză și boia Greutatea variabilă: cca 300gr