Campanie promoțională LactoSolomonescu 1 – 30 noiembrie 2021

Lactosolomonescu îți răsplătește fidelitatea.

Cumpără de minimum 30 de lei pe un bon, produse lactate din magazinele proprii și în fiecare săptămână poți câștiga un coș de produse de 150 lei.

În perioada 1 noiembrie – 30 noiembrie, hai în magazinele proprii din:

 • Botoșani, Iași, Suceava și Piatra Neamț.

Cumpără orice produse lactate de minimum 30 de lei.

După ce ai cumpărat: trimite prin whatsapp la numărul de telefon 0728 882 262 numărul bonului, orașul din care ai cumpărat și numele tău. Vei primi un mesaj de confirmare că ai fost înscris în concurs. Păstrează bonul.

Urmărește pagina de facebook sau instagram lactosolomonescu, pentru că în fiecare sâmbătă sunt anunțați câștigătorii pentru săptămâna precedentă.

Magazine Lacto Solomonescu participante la campanie

Magazin Hala Botoșani, Piața centrală, Centru Botoșani
Magazin Viilor Botoșani, Str. Vârnav, nr. 26
Magazin Primăverii, str. Primăverii nr. 28
Magazin Grivița, Str. Grivița, nr. 3

Magazin Suceava, Bulevardul George Enescu, nr. 46, bloc T95/A parter

Magazin Piatra Neamț, Piața Centrală, Strada Baltagului, nr. 8

Magazin Hală Iași, Str. Anastasie Panu, nr. 44-46, Hala Centrală (jos în piață)
Magazin Nicolina, în spatele pieții Nicolina, punct de reper magazin Fitosanitare. str. Broscărie
Magazin Alexandru, str. Alexandru cel Bun, Iași

  Regulamentul concursului:

  • Concursul se desfășoară în magazinele proprii Lactosolomonescu din orașele Botoșani, Suceava, Iași și Piatra Neamț.
  • Bonul fiscal de cumpărături trebuie să fie în valoare de 30 de lei.
  • Un participant se poate înscrie în concurs cu mai multe bonuri în valoare de 30 de lei din aceeași zi. Mai multe bonuri, mai multe șanse de câștig.
  • Pentru validarea premierii este nevoie de bonul fiscal în original, de aceea păstrarea lui este necesară. Bonul trebuie păstrat până la sfârșitul campaniei, adică 30 noiembrie, deoarece bonurile necâștigătoare participă la extragere în fiecare săptămână. La finalul concursului toate bonurile participă la o superextragere pentru un premiu bonus.
  • Extragerea câștigătorilor se face în fiecare sâmbătă la ora 11.00 – pentru participanții înscriși în săptămâna anterioară.
  • Câștigătorul va fi anunțat pe paginile oficiale ale companiei Lactosolomonescu, cât și printr-un mesaj whatsapp pe numărul de telefon cu care s-a înscris. Validarea premiului se face pe baza bonului fiscal prezentat.
  • Revendicarea premiului se poate face oricând până la finalul campaniei, adică 30 noiembrie 2021. Pentru ridicarea premiului vă veți prezenta la magazinul indicat de către organizator, cu bonul fiscal.
  • La revendicarea premiului, persoana premiată va fi fotografiată și i se va cere să completeze un formular de evaluare a campaniei și a produselor participante la campanie, elemente care pot fi folosite de către organizatori în orice fel.
  • Participanții la concurs sunt de acord cu prelucrarea datelor personale de către Lactosolomonescu și Studio157, compania participantă la concurs și compania organizatoare a concursului, prin urmare participanții sunt de acord să își trimită datele personale cerute în concurs, prin mijloacele media indicate: comunicare electronică mesaje, email sau sms și sunt de acord să fie contactați telefonic sau prin orice altă metodă. Datele personale vor fi folosite pentru a le fi trimise informări publicitare despre companie, campanii și produsele sale.