Descriere
Ruladă de cașcaval cu șuncă
Ruladă de cașcaval cu șuncă
Greutatea variabilă: cca 300gr, 350gr, 1 kg
Ruladă de cașcaval cu șuncă
Greutate | 1000 g |
---|
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Cașcaval modelat în jurul unui miez de unt, a fost inventat ca o metodă de păstrare a untului în timpul...
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită Greutate variabilă: cca 300gr, cca 2 kg
Cașcavalul Brădet face parte din categoria de brânzeturi cu pastă opărită Greutate variabilă: cca 300gr, cca 2 kg
Fâșii rulouri din cașcaval Greutate fixă: e280gr.
Ricotta Fresh Albă și pufoasă, adevărate petale din lapte, dietetică și bogată în proteine, este ideală pentru salate, paste, aperitive...
Ricotta Fresh Albă și pufoasă, adevărate petale din lapte, dietetică și bogată în proteine, este ideală pentru salate, paste, aperitive...
Brânză festive cu merișoare în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Brânză festive cu merișoare în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Un produs autohton din Botoșani, cu specific local, pentru gusturi rafinate. Produs maturat minimum 6 luni înainte de ambalare. Greutate...
Brânză festive cu stafide în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Brânză festive cu stafide în crustă de scorțișoară Sortiment exclusivist de brânză, o împletire a gustului ușor sărat al cremei...
Caşcavalul de oaie este obținut din lapte de oaie. Greutate fixă: e250gr, e400gr
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...
Scamorza este o brânză fermentată din caş şi originară din sudul Italiei. Această specialitate, asemănătoare cu mozzarella, este produsă în...