Mesaje consumatori

1. Buna Carmen,
    Felicitari tie si sotului tau pentru munca depusa in decursul anilor care au trecut,acum au venit si meritele,Bravo.Cine a stiut ca trecerea anilor o sa descopere o negociatoare plina de calitati din acea fetita silitoare ridicata de pe bancile Scolii nr. 12 Botosani.Felicitarile mele,multe reusite in proiectele pe care ti le propui,continua tot asa si fii mandra ca esti Romanca – Une femme plaine de richesse!

2. Buna ziua, ma numesc Aurel Stefan, sunt din Otopeni, si impreuna cu familia mea doresc da va felicit pentru calitatea produselor dumneavoastra,De curand am cumparat cas din lapte de vaca, afumat si neafumat si am ramas placut impresionati de calitatea si gustul acestor produse.De asemenea consumam frecvent unt si urda produse de dumneavoastra.Am recomandat aceste produse tuturor prietenilor si cunostintelor noastre.Ne bucuram ca mai exista in Romania oameni care fabrica produse romanesti de calitate.

3. Felicitari si succes. Nu sunt dintre cei pentru care in primul rand conteaza pretul ci fac parte din prea restransa categorie a celor care vor sa cumpere produse romanesti. Inca e foarte greu sa gasesti produse bune si 100% romanesti insa previziunile sunt incurajatoare. Firma dvs. este unul dintre modelele acestei tendinte. Mai mult, produsele sunt bune. Ma bucur ca v-ati ocupat si de reteaua de distributie. Imi doresc sa va dezvoltati portofoliul de produse pentru a acoperi toate necesitatile de lactate pe care un consumator final le poate avea si sa deveniti astfel contraexemplul evident pentru toti romanii care inca nu cred ca succesul romanesc e posibil.
    Va tin pumnii.

4. Felicitari pentru calitatea produselor.Este prima data cind cumpar si am ramas placut surprinsa.Va doresc succes in continuare.

5. Sunt incantata ca ati patruns cu produsele dvs.in Bucuresti,mai precis la carf.Baneasa.
    Sunt bucuroasa ca am gasit si chiar il consum cu placere,este f.gustos,convenabil la pret,si este si din tinutul meu natal.
    Va doresc succese,si cu mai multe sortimente toate bune

6. Buna ziua,

Ma numesc Ursache Mihai, locuiesc in Ploiesti jud. Prahova si vreau sa va felicit pentru calitatea tuturor produselor pe care le faceti. Raportul calitate / pret este foarte bun. Produsele “preferate” sunt: untul, urda, casul si mai nou … casul afumat.
    Felicitari inca odata si succes mai departe.

7. Buna seara,
    Mi-am propus de mult sa va scriu, pentru ca am inceput sa cumpar produsele dvs de ceva timp si sunt extrem de multumita de acestea.
    Intai am luat din intamplare cascaval, apoi am descoperit urda, untul, telemeaua de capra apoi casul. Vreau sa apreciez calitatea (mai ales ca nu s-a diluat in timp-meteahna veche romaneasca-)si trebuie sa va spun ca cum cand ajung in supermarket ma uit sa vad ce noi produse mai aveti si el incerc pe toate. Sigur sunt in Bucuresti sa vad ca totusi nu ajung toate produsele din sortiment, dar oricum acum eu si familia mea mancam exclusiv produsele dvs. Si va fac si publicitate.
    Sper sa ramaneti in continuare la acelasi nivel de calitate si sa va gasesc in cat mai multe magazine.
    si pentru ca nu e corect sa va contactez doar cand sunt probleme m-am gandit sa laudele – pe merit – sigur sunt bine venite.
    Cu stima,
    Al dvs. consumator fidel,
    Daniela Petculescu

8. Suntem o familie ce va consuma produsele de citiva ani buni, v-am descoperit din intimplare, dar de atunci noi nu consumam alte cascavaluri decit Solomonescu. Astazi am cumparat casul afumat…o minunatie.
    Va felicit pentru calitatea produselor si oricit v-ar fi de greu, sa nu faceti nici un rabat la calitate!
    Inca o data, felicitari si tineti-o tot asa!

9. STIMATE D-LE SOLOMONESCU,
    Ma pregaesc de o vreme sa VA SCRIU, sa VA ADUC MULTUMIRI pentru produsele DVS.:LAPTE,UNT,CASCAVAL..pe toate le-am gustat.
    Acum am o ocazie..deosebita…ptca..nu am gasit la CARREFOUR-ORADEA..CASUL DVS..AFUMAT..care-mi place mult de tot,dar nici celalat.
    SA NU FIE DE-AJUNS?sau celelate produse sunt concurate?
    REGRET,e si departe magazinul..nu pot merge mereu..si sa vad..ca pe raft..nu exista..ceea ce caut.
    DVS. NU AVETI NICI O VINA.Eu oricum VA MULTUMESC.
    Am dorit sa sa VA SEMNALEZ,

10. BUNA ZIUA,

SUNT UN CONSUMATOR FIDEL A DOUA DIN PRODUSELE DUMNEAVOASTRA, PE CARE LE LAUD ORIUNDE AM PRILEJUL: UNT SI LAPTE.
    FELICITARI PENTRU CALITATEA PREZENTARII, SI GUSTUL ACESTOR DOUA PRODUSE ! – RESTUL NU LE-AM CONSUMAT, NEGASINDU-LE LA VANZARE, SAU NU LE STIU EU.
    PRODUSELE SIMILARE COMERCIALIZATE DE ALTI PRODUCATORI, NU SE POT COMPARA CU GUSTUL ORIGINAL AL PRODUSELOR DUMNEAVOASTRA !

11. Stimati manageri,
    Stimata familie Solomonescu,
    Va multumesc. Hranesc nepotelul cu laptele produs de dumneavoastra. Fac acest lucru, avand un nepotel pe Luca-Stefan de 1an si 2 luni, foarte pretentios si sensibil la stomac. Am descoperit laptele Solomonescu de 1/2 de an si este perfect. Asta pana acum, pentru ca Luca a plecat la parintii lui in Timisoara. Am vazut pe site ca este retea de distributie si acolo. Da, corect, dar Real nu mai exista, deci, poate faceti ceva in privinta asta. poate distribuiti laptele Solomonescu si la Lidl, fata mea locuind pe Calea Aradului nr.37. Sper sa-i dea baiatului tot lapte Solomonescu. Va rog poate cititi mesajul meu si faceti ceva in privinta asta. Cred, sunteti foarte ocupati dar totusi sper. Va multumesc anticipat. Semnat, o mamaita disperata, din Bucuresti.

12. Astazi,mi s-a parut o noutate,nu va cunosteam,am cumparat laptele”solomonescu” : FOARTE BUN!
    Felicitari! Multumesc !

13. Felicitari, Mitica, tie si echipei pe care o conduci! Mult succes, demonstreaza ca si moldovenii pot fi oameni de afaceri de mare succes , iar Miron Costin, a devenit o atractie pentru calitate produselor de acolo. Toate stima, stima – Silviu Haisan, Sibiu.

14. buna ziua! fiind botosaneanca consum frecvent produsele de la firma dvs, si sunt multumita de ele, insa la noi in oras nu am vazut urda si cas afumat. ati putea sa imi spuneti de la ce mag le pot procura? multumesc!

15. Mulumim pentru produsele de calitate pe care ni le oferiti. Tineti-o tot asa! Sanatate si La Multi Ani!

16. Buna ziua! Va felicit pentru produsele pe care le comercializati! De curand am incercat untul pe care il fabricati si pot spune ca este cel mai bun unt pe care l-am gustat in ultimii ani! Ma bucur ca mai exista in tara noastra oameni care pun accent si pe calitatea produselor si nu sunt interesati doar de castiguri. Felicitari si la cat mai multe produse delicioase la preturi acceptabile!

17. Gustul excelent al produselor voastre este apreciat la mine acasa de mai bine de 2 ani: laptele, urda, untul, casul si cascavalul sunt super. Din pacate nici Metro, nici Carrefour nu au de la voi branza si telemeaua din lapte de vaca. Poate vin din Sibiu pana la voi sa le gust.
    Succes in continuare !

18. CAS afumat din lapte de vaca
    Am cumparat ieri de la magazin Billa din Bistrita,VREAU SA VA FELICIT NU AM MAI MANCAT UN CAS ASA DE BUN,FACETI UN PRODUS PERFECT,TOT RESPECTUL,VA MULTUMESC

19. buna ziua!am cumparat produsele dumneavoastra de la selgros si am fost foarte multumit,sunt foarte bune si gustoase ca la bunica acasa, sa va dea dumnezeu sanatate.

20. Branza de vaci si smantana imi aduc aminte de copilarie, e cea mai buna branza din comert pe care am consumato pana acum. Imi aduce aminte de casa. Felicitari.

21. La multi ani fericiti ! Va multumim pentru oferta de produse .
    Sunt un cumparator fidel , aveti cel mai bun cascaval, mozzarella
    unt de masa de pe piata romaneasca .
    Felicitari si multa putere de munca va urez in noul an 2015 .

22. Cel mai bun unt de pe piata raportat la calitate si pret.

23. Cumpar in Bucuresti de la supermarket de aprox. 8 ani branza Dorna facuta la Dvs. si sunt foarte multumit ca nu s-a modificat calitatea cu trecerea anilor. Deasemeni, pretul este bun raportat la calitate. Am mai cumparat ocazional si unt, deasemeni bun. Am recomandat si la prieteni. Tot inainte !

24. buna seara,as dori sa stiu daca aveti un magazin propriu de prezentare si desfacere in comuna.mi-as dori ca atunci cand imi vizitez parintii sa-mi pot reface si stocul de lactate.va multumesc,va doresc numai de bine.

25. Felicitari,aveti in unt de capitate,bravo

26. Felicitări pentru realizările deosebite, care demonstrează perseverenţă, muncă cu dăruire şi conştiinciozitate cât şi răspundere personală. Îl consider un mare brend pentru zona Moldovei a Botoşaniului şi care trebuie menţinut numai pe linia de progres şi competitivitate.

27. Felicitari familiei Solomonescu pentru calitatea produselor! am cumparat telemea de capra si pentru prima data m-am declarat multumita de calitatea unui produs lactat gasit in comert(Billa);zic asta pentru ca in copilarie am crescut la o ferma de 700 de vaci si de nu stiu cate oi,pana cand m-am dus la facultate, deci cunosc bine gustul bunelor produse lactate!nu stiu daca tot la acest magazin pot gasi si alte produse de la dvs. Tare m-as bucura si cu siguranta voi deveni o mare consumatoare de produse Solomonescu!

28. Buna ziua,
    Ma numesc Stolniceanu Lucian si am cumparat recent din supermarketul Kaufland telemea maturata de oaie produsa de firma dumneavoastra. Sunt impresionat de calitatea produsului si vreau sa va felicit pe dumneavoastra si pe angajatii dumneavoastra.
    Transmiteti-le va rog multumirile si aprecierile mele.

29. Mă bucur ca am ocazia sa îmi exprim plăcerea de a fi clientul brandului Solomonescu.Avem bucuria de a lucra în cadrul unei fundații unde copiii sunt foarte încântați alături de noi de a consuma produsele voastre. Cașcavalul, urda de vaci, untul și mai nou laptele. Să fiți binecuvântați în tot ce faceți și Dumnezeu sa va ajute mai departe.

30. Buna ziua,
    La inceputul anului 2016 Asociatia Romana de Brand si Branding va lansa prima editie a catalogului
    Anuarul Brandurilor Romanesti – 2015

Tiparita in conditii excelente de calitate
    Format: 270/340 mm
    Tipar policromie pe carton 135g/mp.
    Coperta policromie fata/verso pe carton 300g/mp, plastifiata.
    Finisare prin brosare.
    Nr de pagini 128 pagini.

Cost 100 euro/pagina.
    Coperta IV 800
    Coperta II 500
    Coperta III 400

Sper ca acest catalog sa beneficieze de prezenta dvs.

31. telemeaua de vaca, foarte buna, exact cum o facea mamaia. Felicitari.

32. Nu mai gasesc produsele dumneavoastra in Bucuresti nici la Kaufland nici la Auchan, nici la Carrefour. Se intampla ceva?

33. Tineti-o tot asa aveti marfa de calitate pe care o consum cu placere.

34. Ma numesc Stefan,am 17 ani si asa am dat de Solomonescu: eram in Kaufland in cautarea unui cascaval scump(sunt mare amator de fineturi)si deodata imi sare in ochi un cascaval micut si elegant la 12 lei, cel de oaie(mi-a atras atentia cuvantul “de luxe”),si de atunci sunt fanul cascavalului dumneavoastra,astazi am fost in Auchan si am gasit unul de vaca, ceva mai mare si mai ieftin.
    Ceea ce vreau sa spun este ca faceti un cascaval excelent!!!
    Sarbatori fericite domnule Solomonescu!!
    Ati mai castigat un client :)

35. Buna ziua, in nebunia cumparaturilor am luat cascaval de oaie produs de dumneavoastra si pot spune ca am avut o surpriza de proportii,asa ceva nu am mai mancat de foarte multa vreme.Cascaval asa cum trebuie sa fie un cascaval produs de romani cu traditie in domeniu. Bravo. Sarbatori frumoase va doresc !

36. Am achiziționat mai multe produse din gama dvs si consider că sunt foarte bune..ultima achiziție a fost o brânză proaspătă de vaci de la carrefour felicia Iași.

Multumesc că fabricați produse Romanești de calitate…

37. Felicitari pentru calitatea produselor. Mi se pare cel mai bun(natural) lapte de pe piata. Altii cu grasime 3,5 nu se compara cu al dvs de 1,8 grasime.Vara se mai intampla surprize,dar probabil din cauza transportului. Si cascavalul este super.Va doresc succes si pastrati calitatea in continuare.

38. Buna ziua, prin ce retea de magazine va distribuiti produsele in bucuresti? Nu gasim usor produsele dvs. si ne dorim produse romanesti de calitate. Multumesc.

39. Mai deunazi am cumparat untul Dvs.(Solomonescu)prin magazinul
    Kaufland din Fagaras. La intrebarea adresata angajatilor din
    magazin de ce nu mai vand produsul nu am primit un raspuns satisfacator. De ce nu mai putem cumpara acest produs ?
    In acest magazin am achizitionat si alte produse Solomonescu dar nu si untul, ceea ce inseamna ca nu sunteti exclusi din lista furnizorilor.
    Puteti sa ma lamuriti in acest sens?
    Va multumesc anticipat pentru un raspuns si va adresez totodata felicitari pentru calitatea produselor Dvs.
    Cu stima,
    Florian Beldeanu

40. Buna seara,

As vrea sa va felicit pentru produsele de calitate pe care le faceti. Este adevarat ca nu cunosc prea multe dintre produsele dvs., dar am cumparat la Paste un iepuras din cascaval Rucar si nu mai gasisem de mult timp un cascaval atat de bun! Asa ca, am mers la magazin si am mai cumparat 3 iepurasi! Sper s-o tineti tot asa, pentru ca tot ce merge bine in tzara asta, la un moment dat, reusim sa stricam!
    Sa va mearga bine,

Gabriela Carabus

41. Felicitari pentru pasta Dorna!Voi incerca si alte produse.Chiar daca sunt departe,ma bucur ca pot sa cumpar ceva de la botosanenii mei.Pana acum luam produse de Rachiti,dar am zis ca trebuie sa sprijinim un SRL.Bafta!

42. De o luna, cand din pura intamplare am cumparat cas produs de firma Dvs, colind toate magazinele din Bucuresti si, cand am noroc, gasesc la Kaufland. Am cumparat şi urda. Sunteti GROZAVI, domnilor! Ce gust, ce calitate ! Bravo, bravo de trei ori BRAVO. Indurati-va si spuneti-mi la ce magazine mai pot gasi produsele dvs. deoarece Kaufland e destul de depate de mine. Multumesc.
    Succes deplin si in continuare!

43. Buna ziua
    Cumpărăm produsele dvs si dorim sa va felicităm pentru calitatea lor si pentru preturile convenabile.
    Multumim si continuati cu succes munca dvs!

44. Succes. Eu cumpar numai produse Solomonescu din Carrefour Botosani. Sunt foarte foarte bune. Incercati si voi!

45. Cele mai bune produse lactate. Noi le achiziționam de la Iași din Carrefour.

46. Felicitări pentru toate produsele dvs! Le ador! Ca de la moldoveancă la moldovean: ” Tari-s buni produsîli aiestea”!!!!!!!!!!

47. BUNA ZIUA,

Va trimit acest mesaj prin care doresc sa va transmit sincere multumiri si complimente pentru calitatea produselor dvs. pe care le-am savurat cu placere cu intreaga familie(ma refer la premiul castigat la concursul organizat de firma dvs. in ianuarie 2017).

Vom ramane consumatori fideli si vom recomanda calduros produsele dvs. de calitate !

Cu urari de bine si prosperitate,
    CARMEN ANGELICA MOCREI
    BOTOSANI